Fördelar med en el-kickbike som student

Är du student? Då behöver du verkligen se till att hålla hårt i pengarna. Livet som student är inte alltid det lättaste och även om du har möjlighet till CSN så räcker pengarna inte alltid till. Det finns många knep som du kan ta till för att få mer pengar över till annat än mat och utgifter, till exempel kan du skaffa dig en el-kickbike.

Enkelt förklarat så är en el-kickbike en sparkcykel som drivs med hjälp av el. Det betyder att den är enkel att ladda upp och inte kräver någon bensin. Som student kan du med fördel använda dig av en sådan för att ta dig till och från skolan. Dessa el-kickbikes har blivit otroligt populära och användas idag av både företag och privatpersoner. Vissa städer låter dig testa el-kickbike mot en mindre avgift. Sparkcyklarna står tillgängliga i städerna och det enda du behöver är att dra ditt kort för att starta igång den.

Fördelar med en el-kickbike

Det finns otroligt många fördelar för den som skaffar sig en el-kickbike. Som student kommer du att spara in väldigt mycket pengar i det långa loppet, då du inte behöver införskaffa dig något buss eller tunnelbanekort. Det betyder således att du heller inte behöver fylla på kortet med jämna mellanrum för att kunna fortsätta ta dig till olika platser. Det enda som krävs är att du laddar upp batteriet och du är redo att åka. Naturligtvis finns det många fler fördelar än så. Här nedan kan du hitta en lista med alla de fördelar som en el-kickbike kan ge dig.

  • En el-kickbike kan framföras i de allra flesta miljöer
  • Du behöver inte tänka på bensinkostnader eller parkeringsplatser
  • Det finns olika modeller så att du kan välja en som passar dig så bra som möjligt
  • El-kickbikes kommer i många olika prisklasser
  • Du sparar in mycket pengar och reser mer miljövänligt

Att spara pengar är viktigt för studenten. Börja med att skaffa dig en el-kickbike och titta därefter på andra sätt som du kan få plånboken att växa. Det kan till exempel handla om att se över dina abonnemang som du har idag, samla lån och krediter, köpa skollitteratur begagnat eller ta ett extrajobb.

Scroll to top