Bra att vara en galen enstöring med kontrollbehov

Är du galen, rastlös och lite av en enstöring som känner ett enormt kontrollbehov? Då kan du passa utmärkt till att bli entreprenör, och en riktigt begåvad sådan. 

3625797-empty-cloud-bubbles-on-a-blackboardAtt lyckas i livet vill vi alla göra och då vi tidigare skrivit en artikel om att man ska bli sin egen lyckas smed tänkte vi i detta inlägg gå in på attribut som kan vara bra att ha om man vill lyckas lite bättre och lite enklare. För att driva eget företag är inte alltid en dans på rosor och då gäller det att ha kontroll på sig själv. Tidningen VeckasAffärer har tagit fram en bra artikel om vilka attribut som man med fördel bör ha för att lyckas. Och det är inte de mest smickrande egenskaperna som tidningen plockar fram.

“Positiva attribut”

  • Rastlös
  • Galen
  • Enstöring
  • Kontrollbehov.

Ja, dessa egenskaper kan vara mycket värdefulla om man vill driva eget företag och driva det väl. Dock går det även utmärkt om du är en sympatisk person med stort hjärta som älskar människor också, men du kan komma att få det lite tuffare samt lite svårare att somna vissa nätter. Dock är det inte dessa vackra egenskaper som tidningen lyfter fram som framgångsfaktorerna utan i artikeln handlar det mer om att vara hårdhudad och veta vad du vill – och ta det.

trodde du även att det handlar om att du ska gå den vanliga vägen så tar du även fel. Genom att man inte haft en så “normal” barndom eller uppväxt eller liknande, kanske var man ganska dålig i skolan eller blev mobbad eller liknande så kan det medföra att man väljer att gå en lite annorlunda väg senare i livet och att man vågar ta mer svåra beslut då man lärt sig att lyssna främst på sin egen röst.

Vad man som människa ska tänka på är att oavsett vilka bra egenskaper som kan vara bra eller inte så handlar det främst om att lyssna på sig själv och att tro på sig själv. Då kan man nå hur långt som helst.

 

Scroll to top